E-DIVISION-HOME OF EV

E-Division is een consultancy bedrijf dat zich specialiseert in het opzetten en opvolgen van alle EV educatie trajecten binnen een (Dealer)organisatie, onze focus ligt op het verzorgen van EV trainingen en EV cursussen binnen de Automotive branche.

Wij zijn al jaren professioneel specialist op het gebied van Elektrisch Vervoer.

Elektrisch Vervoer wordt steeds belangrijker in ons dagelijks straatbeeld maar door onduidelijkheid en tegenstrijdige signalen blijft de Consument maar ook de Professional terughoudend en sceptisch waardoor de EV transitie stagneert. Bij E-Division begrijpen we dat maar al te goed.

Om een groter draagvlak voor Elektrisch rijden te creëren en de transitie naar Elektrisch Vervoer te bevorderen hebben we voor de Consument,  ”De EV App” en voor Automotive en Professionals, “De EV Trainings App” ontwikkeld.

De EV App is een algemene infotool voor alle consumenten, zij bundelt voor u alle belangrijke info van het internet, zodat u tijd bespaart bij uw zoektocht naar de juiste informatie. Een simpel en duidelijk navigatiemiddel in de snelle en complexe wereld van Elektrisch Vervoer.

De EV trainings App zorgt ervoor dat, binnen uw organisatie, bestaande en nieuw verworven EV Kennis eenvoudig toepasbaar wordt en niet meer verloren gaat in de hectiek van alle nieuwe ontwikkelingen rondom EV. Het snel verkrijgen van de juiste informatie en op de hoogte zijn van de  belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Elektrisch Vervoer zijn randvoorwaardelijk voor uw Service en Verkoop afdeling.

Zo hopen wij, zowel binnen de Consumentenmarkt als de Automotive branche, EV-ambassadeurs te creëren om zo de EV transitie te stimuleren.

Voor meer informatie email naar info@edivision.nl of bezoek onze website
www.edivision.nl

                WIJ ZIJN UW EV-DIVISIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *